GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
26 Eylül 2018 Çarşamba 17:28

İzmir’de fırtına kabusu! Tenteler uçtu, ağaçlar yıkıldı

İzmir'de, Fahrettin Altay ile Halkapınar arasında yolcu taşıyan tramvayın yoluna durağında ağaç devrildi. Alsancak Atatürk Spor Salonu önünde gerçekleşen olayda şans eseri yaralanan olmadı. İzmir Adliyesi'ndeki tentenin kopması sonucu 1 kişi yaralandı.

Doğan BULUT/EGEDESONSÖZ- İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından beklenen ve gün içerisinde  70 km’ye varan kuvvetli rüzgar etkisini gösterdi. Fahrettin Altay’dan Halkapınar yolunda seyir halinde bulunan tramvayın önüne kuvvetli rüzgardan ağaç devrildi.

- METEOROLOJİ'DEN İZMİR'E BİR UYARI DAHA: KABUS GELİYOR!

Tam tramvay geçerken üstüne devrilmemesi büyük şans olarak gözlendi. Olayda yaralanan olmazken faciadan kıl payı dönüldü. Olay yerine yardım ekiplerin gelmesi beklenirken, tramvay trafiği çift taraflı durduruldu.

ADLİYE'DE TENTE KOPTU: 1 YARALI!
İzmir Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nün vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardığı fırtına nedeniyle Bayraklı Adliyesi'nin C kapısında bulunan tentenin halatları koptu. Hızla savrulan tente, vatandaşlar için tehlike oluşturdu.

DHA'nın haberine göre, savrulan tentenin vatandaşlara çarpmaması için adliye kapısında görevli polis ve özel güvenlik görevlileri yoğun çaba gösterdi. Bu sırada tente bir güvenlik görevlisinin yüzüne çarparak yaralanmasına neden oldu. Yüzünden yaralanan güvenlik görevlisine sağlık ekipleri müdahale etti. Kopan tente halatla bağlandı.