GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Ocak 2021 Cumartesi 22:26

İzmir’de evsizler yalnız değil!

İzmir’de hava sıcaklıklarının hızlı bir şekilde düşmesinin ardından sokakta kalan vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer el uzattı. Soyer, yardım taleplerini kabul eden vatandaşlar için “Geçici barınma merkezinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak misafir ediyoruz” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgasından nasibini aldı. Son günlerde sıcaklıkların ani bir şekilde düşmesiyle İzmir’e kış geldiğini hissettirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi soğuk geçen kış günlerinde sokakta kalan İzmirlileri unutmadı ve kabul eden vatandaşları geçici barınma merkezlerinde misafir ediyor.

Örnekköy ve EVKA 4'teki Spor Salonları'nda gidecek yeri olmayan vatandaşlar tüm ihtiyaçları karşılanarak ağırlanıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, sokakta yaşayan vatandaşlara verdikleri desteği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Soyer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İzmir'de hava çok soğudu. Ekiplerimiz sokakta yaşayan vatandaşlarımıza ulaşarak barınma hizmeti verebileceğimiz bilgisini paylaşıyor. Kabul edenleri Örnekköy ve EVKA 4 Spor Salonu'ndaki geçici barınma merkezinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak misafir ediyoruz.”