GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Şubat 2024 Cuma 10:46

İzmir'de estetik faciası... Burnunu kaybetti!

İzmir’de hekim olmayan biri tarafından yapılan burun dolgusu sonrası bir kadının burnu nekroza girdi. Korkunç olayı sosyal medya hesabından paylaşan Medikal Estetik Doktoru Dağıstan Ayan, ‘merdivenaltı’na karşı uyarılarda bulundu.

EGEDESONSÖZ – Güzellik ve estetik endüstrisi gün geçtikçe büyürken estetik merkezlerindeki riskleri göz ardı etmemek. Uzman olmayan kişiler tarafından yapılan operasyonlar sonucunda ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabiliyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Medikal Estetik Doktoru Dağıstan Ayan, İzmir’de yaşanan bir operasyon sebebiyle ortaya çıkan durumu paylaştı.

‘GÖZÜNÜ KAYBETMEDİĞİ İÇİN ŞANSLI’
Ayan, İzmir’de bulunan bir güzellik salonunda hekim olmayan bir kişi tarafından yapılan operasyon sonucunda bir kadının burnunu belirtti. ‘Merdivenaltı’na dair uyarılarda bulunan Ayan’ın paylaşımı şu şekilde:

İzmir’de bir güzellik salonunda, hekim olmayan birisine yapılan burun dolgusu neticesince hastanın burnu nekroza gitti maalesef. Burnunu kaybetti yani. Gözünü de kaybetmediği için şanslı aslında çünkü kör de kalabilirdi! Lütfen sizden rica ediyorum, güzellik salonlarında, kuaförlerde, merdivenaltı yerlerde sağlığınızı tehlikeye atmayın. Sahte hekimlerden, estetisyenlerden vs. uzak durun artık.