GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Ekim 2024 Pazartesi 11:15

İzmir'de göz göre göre gelen eski koca dehşeti: Hapis yattı, tehdit etti!

İzmir’de iki yıl önce boşanmış olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı, İZENERJİ Şirketi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Özge Polat, sabah işe gelirken beklediği durakta eski eşi tarafından vuruldu. Ensesinden ve karnından vurulan Polat hastaneye kaldırılırken, vuran Serkan Yıldız isimli şahıs olay yerinden kaçtı. Öte yandan Serkan Yıldız'ın Özge Polat'ın ailesini komple öldürmekle tehdit ettiği ve Serkan Yıldız için uzaklaştırma kararı çıkarıldığı da öğrenildi.

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – Olay, Çiğli ilçesi Güzeltepe Mahallesi’nde meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı, İZENERJİ Şirketi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Özge Polat, eski eşi Serkan Yıldız tarafından kurşunlandı.

İki yıl önce boşanan Polat, bu sabah işe gitmek için durakta beklerken eski eşi tarafından önce ensesinden daha sonra karnından vuruldu. Olay yerine gelen ekipler Polat’ı hastaneye kaldırırken, vuran Serkan Yıldız kaçarak kayıplara karıştı.

VURDUKTAN SONRA KAÇTI
Emniyet güçleri vuran kişiyi yakalamaya çalışırken, 11 ve 16 yaşında iki çocuğu olan Polat hastaneye kaldırıldı. Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Polat’ın durumu ciddiyetini koruyor.

'SENİ DE AİLENİ DE KOMPLE ÖLDÜRECEĞİM' TEHDİDİ
Aileden edinilen bilgilere göre; Özge Polat'ın, Serkan Yıldız hakkında daha önce karakola defalarca kez şikayette bulundu bildirildi. 1 ay tutuklu kalan Yıldız'ın cezaevinden çıktıktan sonra tehditlere başladığı ve Yıldız'ın Polat'ı ve ailesini komple öldürmekle tehdit ettiği kaydedildi.  Polat'ın ve ailesinin şikayeti üzerine Yıldız için uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.