GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
24 Eylül 2023 Pazar 13:08

İzmir'de denize sıfır satışlar!

İzmir'in Dikili ve Seferihisar ilçesindeki kamuya ait parsel 4 parsel satışa çıkarıldı. Satışlardan en az 32 milyon TL gelir elde edilmesi bekleniyor.

EGEDESONSÖZ - Yüzde 49'u  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait olan Emlak Konut satış kararlarına yenilerini ekledi. 

İzmir'de 4 parsel daha vitrine çıkarıldı. Kamuya ait olan Dikili'de 1 ve Seferihisar'daki 3 taşınmaz açık artırma ile satılacak.



DİKİLİ
Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'ndeki 361 metrekare büyüklüğündeki parselin muhammen bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi. Denize kuş uçuşu 500 metre uzaklıkta kalan gelişme konut alanındaki parselin 0,30 emsal yapılaşma hakkı bulunuyor. 



SEFERİHİSAR
Seferihisar'ın Tepecik Mahallesi'ndeki bin 739 metrekare büyüklüğündeki parsel ise 18 milyon TL'den satışa çıkarıldı. Gelişme konut alanındaki bu parselin de 0,30 yapılaşma hakkı bulunuyor. 

Yine Seferihisar'ın Tepecik Mahallesi'ndeki 767 metrekare büyüklüğündeki parsel de 7 buçuk milyondaki satışa çıkarıldı. Gelişme konut alanındaki bu parselin de 0,30 yapılaşma hakkı bulunuyor. 



Tepecik Mahallesi'ndeki 329 metrekare parsel de 3 buçuk milyon TL'den satışa çıkarıldı. Gelişme konut alanındaki bu parselin de 0,30 yapılaşma hakkı bulunuyor.