GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mayıs 2019 Cumartesi 15:13

İzmir’de CHP’li gençler 23 Haziran için düğünlerini erteledi!

CHP İzmir İl Gençlik Kolları eski yöneticisi Ferdi Erten ve nişanlısı Sıla İşi 22 Haziran’da gerçekleşecek düğünlerini 1 ay ertelediklerini duyurdu. Ferdi Erten, “İstanbul'da oturan aile bireylerimin, akrabalarımın oy kullanabilmesine olanak sağlamak ve bu mücadelenin bir parçası olmak adına, tüm yakınlarım ve dava arkadaşlarımla birlikte ben de İstanbul'da olacağım. Her şey çok güzel olacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde geçmiş yıllarda gençlik kolları yönetimde görev alan Ferdi Erten, nişanlısı Sıla İşi ile birlikte flaş bir karara imza attı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) aldığı iptal kararıyla 23 Haziran’a ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için açıklama yapan Erten, “22 Haziran'da gerçekleşecek düğün törenimizi nişanlımla almış olduğumuz karar doğrultusunda bir sonraki aya erteledim” dedi.

İzmir’den İstanbul’a CHP tarafından destek çıkarması beklenirken Ekrem İmamoğlu’nun yeniden ipi göğüslemesini istediğini aktaran Erten, “Biz gençler yurttaşlık bilinci ve sorumluluğuyla, Bursa Nutku'ndan aldığımız cesaretle bu ülkenin aydınlık geleceği için bir söz verdik. Ailemizden ve partimizden böyle öğrendik. Tam da böylesine önemli bir tarihte verilecek olan demokrasi ve onur mücadelesinde görev alma vaktidir. Yıllar sonra İstanbul'un kazandığı, kentine her şeyini adamaya hazır olan böylesine dürüst ve halkçı bir insanı, Ekrem ağabeyimizi bu mücadelede yalnız bırakmak vicdanımızı zedelerdi. Bu doğrultuda 23 Haziran'da İstanbul'da oturan aile bireylerimin, akrabalarımın oy kullanabilmesine olanak sağlamak ve bu mücadelenin bir parçası olmak adına, tüm yakınlarım ve dava arkadaşlarımla birlikte ben de İstanbul'da olacağım. Her şey çok güzel olacak” dedi.