GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Ekim 2022 Cuma 14:31

İzmir'de belediye işçisinin korkunç sonu!

ESHOT’un Mersinli’deki atölyesinde çalışan Genel İş İzmir 1 Nolu Şube İşyeri Baş Temsilcisi Barış İrcal araç yağ bakımı yaptığı sırada yaşanan iş kazasından dolayı yaşamını yitirdi. 

Metehan UD/EGEDESONSÖZ – Olay bugün11:00 sularında ESHOT’un Konak-Mersinli’deki otobüs garajında yaşandı. 

Kadrosu İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN’da bulunan Barış İrcal bir yolcu otobüsünün yağ bakımını yaptığı sırada iş kazası geçirdi. 

ANİDEN ÇÖKTÜ
Edinilen bilgilere göre aracın aniden çökmesi sonucu İrcal'ın kafası lastik ile aks arasına sıkıştı. Çalışma arkadaşlarının yardımı ile araç altından çıkarılan İrcal’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

25 yıldır İZELMAN’da çalışan İrcal evli ve iki çocuk babası idi. Aynı zamanda Genel İş İzmir 1 Nolu Şube İşyeri Baştemsilcisi olan İrcal’in naaşı Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

SOYER'DEN BAŞSAĞILIĞI
İrcal’ın ölüm haberini alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise yaptığı açıklamada “26 yıldan bu yana ESHOT’ta görev yapan Barış kardeşimizi iş kazası nedeniyle kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Kazanın oluş şekli ve nedenlerine ilişkin olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nün tahkikatının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü’nün ilgili birimlerinin soruşturmaları başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak İrcal Ailesi’nin yanında olduğumuzu, onlara sahip çıkacağımızı ifade etmek isterim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve tüm belediye çalışanlarımıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.