GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
27 Haziran 2017 Salı 22:24

İzmir’de bayram trafiği saç baş yolduruyor: İşte yol durumu

Ramazan bayramı tatili sonrasında sahil bölgelerinden İzmir’e yapılan dönüşler sebebiyle otoyol, ana yollar ve kavşaklarda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

EGEDESONSÖZ- İzmir'i diğer kentlere bağlayan yollarda bayram tatili dönüşü nedeniyle araç yoğunluğu oluştu. Sahil bölgelerinden İzmir'e gelen yolcular, şehre girmekte zorlanıyor. Yaşanan yoğunluk sebebiyle özellikle Çeşme ve Dikili yönünden yola henüz çıkmayan sürücülere sabah yola çıkılması için uyarılar yapılıyor.

- FOTO GALERİ: TRAFİK ARAPSAÇI!

Çeşme Otoyolu
Edinilen bilgilere göre, Çeşme Otoyolu’ndan İzmir’e 34 kilometre kala trafik yoğunluğu başlıyor. Urla kavşağından itibaren ise araçların ilerleyemediği öğrenildi. Alternatif yollarda dahi sıkışıklık oluştu.  Seferihisar yönünden İzmir yönüne de yoğun trafik var.

Dikili’den İzmir yönü
Bergama kavşağından itibaren başlayan yoğunluk var. Trafik ekipler, Ovacık köyü yolu üzerinden araçları yönlendirmeye başladı. Aliağa ve Menemen’de ise trafik adeta durmuş durumda. Foça yönünden ise kilometrelerce araç kuyruğu var.

Turgutlu yönü
Ahmetli-Turgutlu arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Turgutlu’dan itibaren İzmir yönüne doğru trafik akıcı.

Aydın-Torbalı Otoyol Yönü ile Manisa girişinde herhangi bir trafik yoğunluğu yaşanmıyor. Menderes yönünde ise Havalimanı kavşağında lokal trafik yaşanıyor