GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Eylül 2018 Cumartesi 20:09

İzmir’de AVM’lerden flaş kasırga kararı!

Tropik fırtınanın Ege Bölgesi’ni etkilemeden kuzeye doğru yöneldiği açıklansa da kentteki AVM’ler Pazar günü çalışmama kararı aldı. Ayrıca Kordon’daki esnaf da tüm gerekli hazırlıkları yerine getirdi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Meteoroloji’den yapılan bilgilendirmeler sonucunda İzmir’de son günlerde tedirginlik oluşturan kasırga beklentisinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü son yaptığı bilgilendirmede tropik fırtınanın Ege kıyılarını etkilemeden kuzeye yöneleceği açıklansa da kentteki teyakkuz hala daha sürdürülüyor.

AVM'LER KAPALI
İzmir’de çeşitli noktalarda bulunan AVM’ler 30 Eylül Pazar Günü tamamen kapalı olma kararı aldı. Özellikle üstü açık AVM’lerin hizmet vermemesi kesinleşti. Fakat kapalı olarak işletilen AVM’lerin alacağı kararın henüz belli olmadığı öğrenildi. Forum Bornova’da AVM yönetimi mağazaların yetkililerine gönderdiği yazıda kararı ve alınması gereken tedbirleri sıraladı.

KORDON ESNAFI TEYAKKUZ HALİNDE!
Ayrıca her kış mevsiminde şiddetli rüzgar ve yağışlarda zorluklarla karşı karşıya kalan Kordon’daki esnaf da gerekli tedbirleri aldı.

Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, “Fırtınanın yön değiştirdiği konuşuluyor ama şiddetli yağış ve rüzgar bekleniyor. Biz dükkanlarımızda gerekli önlemleri aldık. Her türlü gelişme karşısında hazırız” dedi.