GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Ocak 2022 Perşembe 14:48

İzmir'de arabalı vapur seferleri yeniden başladı

İzmir'de etkili olan fırtına nedeniyle geçici süreyle durdurulan arabalı vapur seferlerine 14.30 itibarıyla yeniden başlandı.

EGEDESONSÖZ - İzmir Valiliği tarafından dün yapılan 'Fırtına' uyarısı sonrası İzmir ulaşımı için önemli bir yere sahip olan arabalı vapurların seferleri geçici olarak durduruldu.

Körfezde rüzgarın etksini arttırması sonrası vatandaşlara bilgilendirmede bulunan İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş.  (İZDENİZ) saat 09:05 itibariyle ulaşıma ara verdiklerini duyurdu.

İZDENİZ tarafında yapılan paylaşım şu şekilde; "Sayın Yolcularımız, Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle araba vapuru seferlerimiz saat: 09.05 itibariyle geçici süre ile iptal edilmiştir. Yolcu vapuru seferlerimiz program dahilinde devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

YENİDEN BAŞLADI
Fırtınanın etkisini yitirmesiyle arabalı feribot seferleri yeniden başladı.  İZDENİZ AŞ'den yapılan açıklamada, hava ve deniz koşullarında yaşanan olumsuzluğun sona ermesiyle saat 14.30 itibarıyla Bostanlı-Üçkuyular hattı araba vapurları seferlerinin program dahilinde uygulanmasına devam edileceği bildirildi.