GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Mart 2017 Pazartesi 10:09

İzmir'de akılalmaz kaza: Gemi yolu kapattı!

İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde tersanede yapımı tamamlanan 15 metrelik tekne karayolunda ilerlerken tır arıza yaptı. Yol kapanırken tekneyi karada görenler şaştı kaldı.

EGEDESONSÖZ - İzmir’in balıkçılık ve deniz ürünleri ticaretiyle bilinen ilçesi Güzelbahçe’de tersanede yapımı tamamlanan teknelerin nakilleri gerçekleştirildi.

- VİDEO: GEMİ YOLU NASIL KAPATTI?... 

Güzelbahçe-Seferihisar yolu üzerinde karada bulunan bir alanda yapımı tamamlanan tekneler denize indirildi.

Özellikle balık çiftliklerine yem ve servis hizmeti vermek için yapılan teknelerden bir tanesi sabah saatlerinde yolda kaldı.

Tırın üzerine yüklenen 15 metre uzunluğunda ve 80 ton ağırlığındaki tekne kavşaktan dönerken dorsenin arıza yapması sonucu gidemedi. Seferihisar bağlantı yolunda ulaşım aksarken karada tekneyi görenler şaştı kaldı.



Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Teknenin bu yoldan gitmesi lazım çünkü başka alternatifimiz yok. Şimdiye kadar 15 gemi yaptık hepsi bu yoldan geçti. Bu gemilerin deniz kıyısında ya da bir kenarda yapılması için tersane istiyoruz. İzmir halkından da özür diliyoruz" dedi. (Haber servisi, AA)