GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Ocak 2016 Cuma 18:22

İzmir’de 2 ölümle biten kavgada flaş gelişme

İzmir’in Bayraklı İlçesi'ndeki bir kahvede 38 yaşındaki Hayrettin Tekçelik ile aynı yaştaki Ömer Üğdül'ün öldürülmesiyle ilgili polis tarafından gözaltına alınan 44 yaşındaki F.A., savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili M.A.'nın arandığı bildirildi.

Çiçek Mahallesi 1636 sokaktaki kahvede geçen salı saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında önceden husumet bulunan M.A. ile bar ve kahve işleten Hayrettin Tekçelik ve Ömer Üğdül aralarındaki sorunu konuşup barışmak için Üğdül'e ait kahvede buluştu.

Üç kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine M.A., iddiaya göre tabancayla Tekçelik ile evli ve bir çocuk babası Üğdül'e kurşun yağdırıp kaçtı. Ağır yaralanan Üğdül ile kısa süre sonra baba olmayı bekleyen Tekçelik kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Olayda 27 yaşındaki R.G. ise hafif yaralandı. Soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı ileri sürülen F.A.'yı yakaladı. Gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.A. serbest bırakıldı, M.A.'nın ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. (dha)