GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
10 Mart 2016 Perşembe 14:10

İzmir’de 19.Konyalı Ahmet Usta!

İzmirli restoran devi Konyalı Ahmet Usta, 19’uncu şubesini açtı. Açılışta konuşan Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, ilk olarak Köln ve Düsseldorf’da temasların olduğunu söyleyerek hedefin Avrupa olduğunu açıkladı.

EGEDESONSÖZ - İzmir Gaziemir’de 2007 yılında ilk şubesini açarak sektöre giriş yapan Konyalı Ahmet Usta, 19’uncu şubesinin açtı.

İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısında hizmete başlayan şubenin açılışına CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice’nin yanı sıra İzmir’in iş dünyasından çok sayıda temsilci katıldı.

Açılışta konuşan Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, Türkiye’deki yatırımlarının yanı sıra ilk hedeflerinin Avrupa ülkeleri olduğunu söyledi.

İLK HEDEF AVRUPA
Bugün 19’uncu şubemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte bize destek ve3ren herkese teşekkür ediyoruz.  Konyalı Ahmet Usta markası büyüyerek hedeflerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Şu an açılışta gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. 2016 yılında şube sayısını yurtiçinde ve yurtdışında arttırmayı hedefliyoruz. Şu an Saray Bosna ve Medine’de şubelerimiz mevcut. İlk hedef olarak Avrupa’ya geçmek istiyoruz. Şuan Almanya Köln ve Düsseldorf’da temaslarımız var. Yakın zamanda Avrupa’da çok daha fazla şubeye ulaşacağız” şeklinde konuştu.