GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Kasım 2016 Pazartesi 17:08

İzmir basınının acı günü: Süphandağlı’ya veda…

Ege Telgraf Gazetesi Genel Koordinatörü Can Süphandağlı son yolculuğuna uğurlandı.

EGEDESONSÖZ - İzmir basınında uzun yıllardır hizmet veren Ege Telgraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aylin Süphandağlı'nın eşi Can Süphandağlı son yolculuğuna uğurlandı.

Geçmiş dönemlerde uzun süre gazetenin genel yayın koordinatörlüğünü yapan Süphandağlı, bir süredir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde kanser tedavisi görüyordu.



İLK TÖREN EGE TELGRAF ÖNÜNDE
Süphandağlı için ilk tören, uzun süredir emek verdiği ve Genel Koordinatörlük görevini yaptığı Ege Telgraf Gazetesi önünde gerçekleştirildi.

Meslektaşları tarafından gerçekleştirilen törende konuşan Ege Telgraf Genel Yayın Yönetmeni ve Can Suphandağlı’nın eşi Aylin Suphandağlı, yaşadığı acının tarifsiz olduğunu belirterek bu zor günde yanında olan herkese teşekkür etti.



SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
54 yaşında yaşama veda eden Can Süphandağlı, gazetedeki törenin ardından Alsancak Hocazade Camiinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar gazetecilik yapan Süphandağlı'nın cenaze törenine gazeteci dostlarının yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları, İzmir iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan çok sayıda kişi katıldı.


Süphandağlı'nın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Urla Güvendik Mezarlığında toprağa verildi.


İzmir Gazeteciler Cemiyetinin (İGC) eski başkanlarından Sabri Süphandağlı'nın oğlu olan Can Süphandağlı, Anadolu Ajansı, TRT, Avrupa Yayın Birliği (EBU) yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuştu.