GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:43

İzmir Barosu'ndan plaj voleybolu turnuvası

İzmir Barosu’nun Çeşme ‘de düzenlediği bayanlar plaj voleybolu  turnuvasını ,Körfez takımından  Duygu Dinçoğlu ve Yeşim Tokgöz kazandı.  Tokgöz ve Dinçoğlu’na  kupa ve madalyalarını Baro Başkan Yardımcısı Mustafa  Çetin ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Şakir Uzun verdi.

Avukat  Didem Bektas İnal’ın organizasyonun da  Çeşme Fun Beach’ta  düzenlenen turnuvaya Alsancak ve Körfez  Bayan Voleybol takımları katıldı. Turnuva öncesi  İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin kısa  bir konuşma yaptı. Çetin, bu tür  organizasyonların hem  meslektaşları için moral hem de  tüm yılın sterisin  atmak için iyi bir etkinlik olduğunu, bu turnuvanın düzenlemesinde başta Avukat  Didem Bektas İnal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Çetin,turnuvaya katılan tüm meslektaşlarımı ve dereceye giren ekipleri tebrik ettiğini belirtti.

Turnuvanın başlama vuruşunu Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin ile Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Şakir Uzun yaptı. Alsancak ve Körfez  Bayan Voleybol takımlarının katıldığı  ve İkişerli olarak sekiz takımdan oluşan turnuva oldukça çekişmeli geçti. Maçlar sonunda  Körfez takımından  Duygu  Dinçoğlu ve Yeşim Tokgöz, rakiplerini yenerek  turnuvayı birinci bitirdi. (Bahri Karataş)