GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Mayıs 2017 Perşembe 11:47

İzmir Balkan dernekleri Başkent'te: Bakan Müezzinoğlu'ndan birlik mesajları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İzmir’den giden Balkan-Rumeli Derneklerinin temsilcilerini ağırladı. Müezzinoğlu, “Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Birbirinize sahip çıkın, sarılın” dedi.

EGEDESONSÖZ - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu İzmir’den kendisini ziyarete gelen Balkan-Rumeli dernek ve STK temsilcilerini ağırladı. Geçtiğimiz haftalarda safra kesesinden ameliyat olan Bakan Müezzinoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten başkanlar dernek yapılanması, STK çalışmaları ve farklı konularla ilgili düşüncelerini anlattı. Ziyarette, Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı,  Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Selimler, Ege Adaları Halkları Dostluk Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Unganer ve İzmir Sancak-Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ok hazır bulundu.

Bakan Müezzinoğlu’nun görüşmede, “Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Balkanlardan gelenler bu ülkeyi kendi vatanları olarak gördükleri için benimsediler, çalıştılar çabaladılar. Bizler ve atalarımız geçmişte büyük acılar çektik. Yaşadıklarımızın hepimize rehber olması, bilinç aşılaması gerekiyor. Başkanlığını, liderliğini yaptığınız Balkan-Rumeli dernekleri çatısı altında bulunanlara bunları sık sık anlatın. Vatan, bayrak ve milletimiz bizim için vazgeçilmezdir. O yüzden birbirinize sahip çıkın, sarılın. Birbirinizi ihmal etmeyin” dedi.