GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
12 Ekim 2020 Pazartesi 21:47

İZBAN'da sigara içmişlerdi... O yolculara büyük ceza!

İZBAN treninde sigara içip yüksek sesle şarkı söyleyen Cem K. ve Gökçen Ö. yakalandı ve her birine 6 bin 847'şer lira para cezası kesildi. Cem K. sosyal medya üzerinden, yaptıklarından duyduğu pişmanlığı dile getirdi, herkesten özür diledi.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ- İZBAN'da sigara içen,yüksek sesle şarkılar söyleyen gruptan iki kişi, polis tarafından yakalandı ve haklarında işlem yapıldı. Cem K. ile Gökçen Ö.'ye Kabahatlar Kanunu kapsamında 6 bin 847'şer lira para cezası kesildiği öğrenildi. Sosyal medyada çok büyük tepki gören iki kafatarın, maske takmadıkları da tespit edilmişti. Kısa zamanda polis tarafından yakalanan Cem K. sosyal medya hesabından, herkesten özür diledi.

BİR ANLIK GAFLEETE DÜŞTÜM, HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM

Cem K., özür metninde şu ifadelere yer verdi: "Keşke benim hatamı anladığım gibi siz de anlayabilseniz. Bir anlık gaflete düştüğüm için herkesten özür dilerim. Gerekli işlemler neyse razıyım. Neticede yapılan hareket doğru değil ve bir tepkimesi olacaktır doğal olarak. Bana karşı hakaret ve tehdit içerikli yorumları, sahiplerine aynen iade ediyorum. Normal zaman içerisinde bu tarzda ve yapıda bir insan değilim. Keşke hepinize, oturup kendimi anlatabilme imkanım olsa. Yapılmış olan bu yanlış için herkes özür dilerim."