GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:24

İYİ Partili Özlale’den seçim değerlendirmesi: Bir dönem kapandı ama…

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu değerlendirdi. Özlale, “Bir dönem kapandı, ama yeni bir dönem başlamadı. Bunu hiç unutmayalım” dedi.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu değerlendirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Özlale, ‘Muhalefet olarak seçimi kazanabiliriz’ dedi.

Ümit Özlale’nin yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

KAZANANI TEBRİK EDİYORUZ
“Halkımızın sandıkta tecelli eden iradesine sonsuz saygı duyuyor, kazananı tebrik ediyoruz. Demokrasinin seçimlere indirgenmediği, herkesin eşit koşullarda yarıştığı bir ülke sözü vermiştik size. O sözümüz her zamankinden daha fazla geçerli”

İNANCIMIZI HİÇ KAYBETMEYELİM
Türkiye’de muhalefet olarak seçimi kazanabiliriz. Buna olan inancımızı hiç kaybetmeyelim. Kazanmak her şey aleyhine olduğunda bile kazanacağına dair ümidini koruyabilmekle mümkündür.  Bunu aklımızdan hiç çıkarmayalım. Bize oy vermiş, sandıklarda görev yapmış, mitinglerimize gelmiş, derdini anlatmış herkesi yeniden ayağa kaldırmak bizim görevimiz.  Başta bizlerden, daha iyisini, daha fazlasını istemekten asla vazgeçmeyelim”

BİR DÖNEM KAPANDI AMA YENİ BİR DÖNEM BAŞLAMADI
Bir dönem kapandı, ama yeni bir dönem başlamadı. Bunu hiç unutmayalım. Biz mutlaka kazanacağız.  Hatalarımızdan öğrenerek, değişerek, her attığımız adımda yeni yol arkadaşları edinerek, genişleyerek, çoğalarak, dokunarak, dinleyerek. Unutmayalım Türkiye bizim, hepimizin”