GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Şubat 2020 Çarşamba 14:57

İYİ Partili Kırkpınar’dan Yücel’e tebrik ziyareti

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yeniden il başkanı seçilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 8 Şubat günü yapılan kongrede yeni il başkanı seçilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette birlik, berabelik mesajı veren iki mevkidaşın gündeme ilişkin konuları değerlendirdiği belirtildi.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Kırkpınar, "8 Şubat’ta gerçekleşen CHP İl Kongresine davetliydim ve Deniz Bey’in davetine icabet edip kongrede bulundum. Ama yoğun programlar nedeniyle, kendisine ziyaretimiz bugün oldu. Millet İttifakı’nın bileşenleri olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olarak bizi bir araya getirmesinin dışında, ben Deniz Bey’i bir dost olarak bir kardeş olarak sevdim. Sevgimiz ebediyete kadar devam edecek" dedi.

Deniz Yücel ise yaptığı açıklamada "Sayın başkanımın da ifade ettiği gibi bugünkü ziyaret bir tebrik, bir nezaket ziyaretiydi. 8 Şubat’ta il kongremize katıldı, mutlu olduk. Millet İttifakı’nın paydaşları olarak bu ittifakı çok önemsiyoruz. İYİ Parti’yi çok önemsiyoruz. Bende başkanıma bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Sayın Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanı olmasının dışında da benim çok değer verdiğim ve önemsediğim bir kişi, bir dostumuz." dedi.