GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Mart 2024 Çarşamba 15:49

İYİ Partili Dervişoğlu’ndan Cumhur İttifakı’nın adayına övgü: İzmir’e çok yakışıyorsunuz

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu, Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ile seçim çalışmaları esnasında İnönü Caddesi’nde karşılaştı. İkili arasında gerçekleşen samimi diyalog dikkat çekti. Dervişoğlu, “Aleni olarak her yerde, burada da söylüyorum, söylemekte beis görmüyorum. Mazisi kendisine kefil, hizmet ehli insanların siyaset yapması lazım, bu yönüyle İzmir’e çok yakışıyorsunuz. Başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala partileri seçmenleri ikna edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Karabağlar ilçesinde ise seçime rakip olarak giren Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Mehmet Sadık Tunç ile İYİ Parti’nin TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu, İnönü Caddesi üzerinde karşılaştı.

Sıcak diyalogların yaşandığı karşılaşmada Tunç, “sizin İzmir’e, Karabağlar’a olan katkılarınız biliyoruz” dedi.

Dervişoğlu ise “Aleni olarak her yerde, burada da söylüyorum, söylemekte beis görmüyorum. Mazisi kendisine kefil, hizmet ehli insanların siyaset yapması lazım, bu yönüyle İzmir’e çok yakışıyorsunuz. Başarılar dilerim” iffadelerini kullandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ