GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Şubat 2018 Perşembe 11:44

İyi Parti İzmir ‘Lider’ini bekliyor: Tüm hazırlıklar tamam!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 17 Şubat Cumartesi Günü İzmir’de gerçekleştireceği programın tüm detayları belli oldu.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda Genel Başkan Meral Akşener’in ziyareti için gerçekleşen program son halini aldı. MHP’den koptuktan ve İyi Parti’yi kurduktan sonra İzmir’e genel başkan sıfatıyla ilk kez gelecek olan Akşener burada il binasının açılışını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve İl Başkanı Yıldırım Ulupınar birlikte basının karşısına geçerek önemli açıklamalar yapmış ve programın içeriğine dair bilgilendirmede bulunmuşlardı.

Buna göre program şekilde:

Akşener 17 Şubat Cumartesi Günü, kente havayoluyla saat 12.00 sıralarında gelecek. Akşener’in ilk durağı Çankaya olacak. Saat 13.30’da İYİ Parti İzmir İl Binası’nın resmi açılışı yapılacak. Akşener il binasında İzmirlilere ve teşkilata seslendikten sonra 15:30’da Karşıyaka’ya geçecek. Önce Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabri ardından da Latife Hanım Anıt Evi’ni ziyaret edecek. Akşener Karşıyaka programını Çarşı ziyaretiyle tamamlayacak. Genel Başkan, finali Balçova’da yapacak. Kaya Termal Otel’de 2 bin 500 partilinin davet edildiği teşkilat yemeği ile program sonlanacak.