GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Ekim 2018 Perşembe 12:23

İYİ Parti İzmir'in yeni başkanı Kırkpınar'dan ilk mesaj: Partiyi kardeş kardeş ileri taşıyacağız!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, “Hiçbir makam boş kalmıyor. 40 gün sonra da olsa uygun olan insanı atıyorlar. Biz de uygun olduk demek ki… Önümüzde yerel seçimler var. Ona hazırlanacağız. Hep beraber kardeş kardeş partiyi ileri taşımak için gayret edeceğiz” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, göreve atanmaının ardından ilk mesajını verdi. Geçtiğimiz aylarda genel merkezin 81 il başkanı ve yönetiminden istediği istifa kararı sonrasında İzmir’de görevlendirme bir buçuk ay sonra gerçekleşti. Göreve atanan Kırkğınar egedesonsöz’e konuştu.

Genel merkezin İl eski Başkanı Koray Ükünç’ün istifasının üzerinden uzun zaman geçmesinin ardından yeni isimde karar kılması parti kamuoyunda çeşitli iddiaların dillendirilmesine yol açmıştı.  

Kırkpınar yaptığı açıklamada, “Partimize hayırlı uğurlu olsun. Her partide böyle süreçler olabilir. Asıl olan şudur; hiçbir makam boş kalmıyor. 40 gün sonra da olsa uygun olan insanı atıyorlar. Biz de uygun olduk demek ki… Önümüzde yerel seçimler var. Ona hazırlanacağız. Hep beraber kardeş kardeş partiyi ileri taşımak için gayret edeceğiz” dedi.