GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Şubat 2021 Perşembe 23:10

İYİ Parti İzmir'den Seferihisar çıkarması!

İYİ Parti İzmir İl başkanı Hüsmen Kırkpınar, Divan Kurulu Üyeleri ve İl Yöneticileri ile Seferihisar’da esnaf ziyareti yaptı.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kırkpınar, esnafın ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu, işyerlerini açamadıklarını, açsalar da siftah dahi yapamadan dükkan kapattıklarını, kira ve işyerlerinin giderlerini dahi karşılayamadıklarını ve bu yüzden icralık olmaya başladıklarını dile getirdi.

Kahveci esnafının da zor durumda olduğunun altını çizen Kırkpınar, kahvehanelerinin kapalı olduğunu, kira ödeyemedikleri için işyeri sahipleri tarafından tahliye davası açıldığını ve mahkeme sonucunda işyerlerini terk etmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, "İşyeri kapanan vatandaşlar da büyük sıkıntı yaşıyor, gelirleri kesilen vatandaşlar elde avuçta ne varsa bozdurmaya başladı. Böyle giderse yaşamlarını idame ettiremeyecekler. Esnafın kepenk, vatandaş ise evde kombi kapatıyor" dedi.

Ziyaret sırasında ilçede ayakkabı ve çanta satan bir mağazaya uğrayan Kırkpınar, işyeri sahibi Hüseyin Ada'nın  sıkıntılarını dile getirdikten sonra, İYİ Parti'nin esnaf ziyaretlerinden memnun olduğunu ve partiye üye olmak istediğini belirtmesi üzerine, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar tarafından kendisine işyerinde parti rozeti takıldı.