GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mart 2018 Cumartesi 19:18

İYİ Parti İzmir'de tören: Başkan Ulupınar rozetleri taktı

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda toplu katılım gerçekleşti. Parti rozetlerini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar taktı. Ulupınar, “İzmirliler gelecek endişesi taşıdığı için İYİ Parti’ye üye oluyor” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir CHP’nin kalesi olduğunu söyleyenlere seslenen Ulupınar, “Hiçbir partiyi kötüleyerek siyaset yapmadık. İzmir’in CHP’nin kalesi olmasının tek sebebi koruma refleksi. AK Parti almasın dediği için CHP var. İlk seçimde İYİ Parti öyle bir noktaya geliyor ki İYİ parti iktidarıyla tanışacağız hepiniz buna şahit olacaksınız” diye konuştu...Türkiye’de artık en büyük problemin bölünme olduğunun altını çizen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, işsizliği çare bulacaklarını belirtti, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İYİ Parti giderek büyüyor… Daha da büyüyeceğiz… Daha partimizi açalı bir ay olmadı… Bu bir ay içinde yaşlısı, genci herkes üye olmak istiyor.. Bu Tükiye’nin umudunu kaybetmediği ilk seçimde arkasından gidecek bir lider ve siyasi parti bulunduğunu gösteriyor. İlk seçimde de iktidar alternatifi olarak Türkiye’nin İYİ Partiyi tercih edeceğini düşünüyorum Allah yolumuzu açık etsin…"