GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Ağustos 2022 Perşembe 13:03

İYİ Parti İzmir, Başkent yolcusu… Akşener ile bir araya gelecekler

Saha çalışmalarını sürdüren ve parti içi iletişimi sıkı tutan İYİ Parti’de İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve beraberindeki 30 ilçe başkanının, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelmek için önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceği öğrenildi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Kuruluş süreci sonrası gerek gerçekleştirdiği saha çalışmaları gerekse teşkilat içindeki çalışmalar sayesinde anketlerde en fazla yükseliş gösterdiği iddia edilen siyasi parti olan İYİ Parti’de, 2023 genel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte tempo artmaya devam ediyor.

Seçimler öncesi il teşkilatlarının yanı sıra ilçe teşkilatları ile de bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önümüzdeki hafta konukları ise İzmir teşkilatı olacağı öğrenildi.

BİREBİR GÖRÜŞÜLECEK
İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar başkanlığında 30 ilçe başkanı önümüzdeki hafta salı günü Ankara’ya gidecek. Genel Başkan Akşener ile bir araya gelecek olan ilçe başkanları birebir şekilde ilçelerinde yaşadıklarını Akşener'e anlatacak. Toplantıda ilçe başkanlarını dinleyecek olan Akşener’in, İl Başkanı Kırkpınar ile süreç içindeki yol haritasını belirlemesi bekleniyor.