GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Haziran 2020 Perşembe 15:11

İYİ Parti’de kongre için geri sayım: İlçelerden Kırkpınar’a tam destek!

Mevcut başkan Hüsmen Kıkrpınar’ın aday olacağı kongre öncesinde İYİ Partili ilçe başkanları Kırkpınar’a tam destek vereceklerini ilan etti.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen ve yeniden yapılması kararlaştırılan kongre öncesi ilçe başkanlarından önemli bir adım geldi.

21 Haziran tarihinde il başkanını seçmek için kongreye gidecek olan İYİ Parti İzmir’de 30 ilçe başkanı mevcut başkan Hüsmen Kırkpınar’ın adaylığına tam destek verdiğini ilan etti.

30 ilçe başkanı tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Sayın Hüsmen Kırkpınar 18 Ekim 2019 tarihinden buyana il başkanlığı görevini üstlenmiş olup başarıyla yürütmüştür. Türki Milleti’nin isteğiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Partimiz Türkiye’nin tüm meselelerini parmak basıp, gelecekte bu meseleleri çözmek üzerin iktidar olarak görev üstlenmeye hazırdır. Çalışmalarını büyük bir azim ve gayretle devam ettirmektedir. Sayın Hüsmen Kırkpınar başkanlığında oluşacak il yönetim kurulunun İYİ Partimizin bu çalışmalarına İzmir kamuoyu, mahalli siyaset ve teşkilatlarımız nezdinde üstün hizmetler sunacağına inancımız tamdır. İYİ Parti İzmir İlçe Başkanları olarak 21 Haziran 2020 günü yapılacak olan 2. Olağan kongremizde il başkan adayı Sn. Hükmen Kırkpınar ve oluşturacağı il yönetim kurulunu destekleyeceğimi kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.”