GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Eylül 2019 Perşembe 17:25

İYİ Parti’de eski başkan yardımcısından kayyum çıkışı: Tecrit ediliyoruz!

İYİ Parti Konak İlçe Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ateş, parti içinde tecrit uygulandığını söylerken, “Genel merkezimizin il ve ilçelerdeki atama yönetim ısrarını bir an önce bitmesini ve kongre sürecini başlatmasını umut ediyorum” dedi.   

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti Konak İlçe Siyasi İşlerden Sorumlu eski Başkan Yardımcısı Rasim Ateş, partisindeki kayyum hamlesi karşısında sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Ateş, genel merkeze seslenirken, “Sayın genel başkanımıza İYİ Parti’yi kurmadan önce ve kurma aşamasında, kurduktan sonraki süreçte uygulanan tecrit şimdi parti içinde uygulanmaktadır. Partimizin kongre sürecinde İzmir içinde uygulanmak istenen kayyum talebini siyaseten ve vicdanen doğru bulmuyorum. Parti içinde atama il yönetimine karşı çıkanların, bende karşı çıkanlardan birisiyim mahkeme kararı ile il başkanı talebini kesinlikle etik bulmuyorum. Bizler demokrasinin işlemesini savunduğumuz için İYİ Parti'de siyaset yapıyoruz. Genel merkezimizin il ve ilçelerdeki atama yönetim ısrarını bir an önce bitmesini ve kongre sürecini başlatmasını umut ediyorum. İYİ Parti onca zorluklara baskılara rağmen Türkiye ye umut güneşi oldu, buna gölge düşürmeye kimsenin gücü yetmez” ifadelerini kullandı.