GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 10:53

İYİ Parti’de bayramlaşma tamam… Toplantıda ‘15 Mayıs’ vurgusu!

İYİ Parti İzmir’de teşkilat Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale çarpıcı açıklamalarda bulundu

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ – İYİ Parti İzmir Teşkilatı, Ramazan Bayramı Öncesi il binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

Törene ev sahibi İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun yansıra,  ilçe başkanlı, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, 28’inci dönem vekil adayları katıldı.

İYİ PARTİ'DEN 'ÇIRAY' SİTEMİ: KIZGIN DEĞİL ÜZGÜNÜZ

BEZİRCİLİOĞLU:  UMUTLA BAKIYORUZ
İlk olarak konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, 15 Mayıs sabahına dikkat çekerken, “Bugün Arefe, yarın bayram... Bayramlar umut demektir, rutin hayatımızda bize mutluluk veren, çocukluğumuzdan beri mutluluk veren, ailelerin bir araya geldiği, küslerin barıştığı, dargınların barıştığı kucaklaştığı, geleceğe hep beraber umutla baktığımız günlerdir. Yarınki bayramın anlamı çok daha farklı. Bu bayramda geleceğe her zaman baktığımız gibi umutla bakıyoruz ancak bir başka umutla bakıyoruz. Bizim için bir başka bayram olacak 15 Mayıs sabahına umutla bakıyoruz. Yepyeni bir ülkeye uyanacağımız 15 Mayıs sabahında gençlerin hayal kurabildiğin, çocuklarımızın geleceğinden endişe duymadığımız, adalet ve liyakatin sağlandığı bir ülke hayal diyoruz. Bu umutla 15 Mayıs'a doğru yürüyoruz. Umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyeceğim, Türkiye'yi layık olduğu günlere taşıyacağız. Sahalarda olup çalışacağız! Tabii ki başaracağız!” dedi.

ÖZLALE: AK PARTİ'NİN UNUTTURDUĞU SOSYAL DEVLETİ…  
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Ümit Özlale ise ‘ekonomik’ açıdan bayram değerlendirmesi yaparken, “Türkiye'nin en büyük problemi hayat pahalılığı. Mucize dedikleri ekonomi modeline geçilirken enflasyon öyle değildi. Başta ekonomiyi bilmeyen cahil bir kadro olunca Türkiye bayramlara mutsuz, umutsuz, filesini dolduramadın giriyor. Bu nedenle her ne kadar sayın Erdoğan suni gündemler yaratmaya çalışsa da bu bayramın ana gündem maddesi hayat pahalılığı. İnsanların satın alma gücünün düşmesi fakirleşmesi... Türkiye'de 7 milyon yoksul çocuk var. Bu İrlanda, Danimarka ve Norveç gibi ülkelerin nüfusundan daha fazla. Bizim hayal ettiğimiz İYİ Parti iktidarında hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bir birey kendi ayağı üzerinde durana kadar devleti ona şefkatle ve kapsamlı bir şekilde yaklaşacak. Bizim bir sloganımız var 'herkes eşit herkes farklı' diye. İYİ Parti iktidarında Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan herkes eşit olacak. Herkesin farklı ihtiyaçlarını saygılı bir şekilde AK Parti'nin unutturduğu sosyal devleti inşa edeceğiz” diye konuştu.