GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
18 Temmuz 2017 Salı 08:19

İTO Başkanı Demirtaş'tan yeni iş merkezi projesi için üyelere davet

Kendi adını taşıyan inşaat şirketi aracılığıyla İzmir’de birçok projeye imza atan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş bu kez Bornova Pınarbaşı’nda yeni ticaret merkezi için harekete geçti. Demirtaş odaya kayıtlı üyelere yeni projede yer almaları için davet gönderdi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, kendi adını taşıyan inşaat şirketi vasıtasıyla geçmiş dönemde kentte hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadı.

Batı İş Merkezi, Yenişehir İş Merkezi, Yeni Halimağa Çarşısı, Modeka, Güney Çarşısı, İZDEP 1, İZDEP 2 iş merkezlerini inşa eden ve yakın bir tarihte Urla Bademler’de bulunan 200 dönümlük arazisi için ek konut talebinde bulunan Demirtaş bu kez Bornova’da yapmayı planladığı ticaret merkezinin startını verdi.

Demirtaş, mailinde şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Üyemiz,

Şu an da pek çok işletmenin sahip olduğu, şirket yönetim merkezi, teşhir, satış pazarlama ve depolama olanakları, günün koşullarında yetersiz kalmaktadır.

Bu nedenle, 1980 yılından bu yana, Batı İş Merkezi, Yenişehir İş Merkezi, Yeni Halimağa Çarşısı, Modeka, Güney Çarşısı, İzdep1 / İzdep 2 gibi iş merkezleri yaptım.

Yüzlerce İzmirli firmaya, ekonomik ve o günlere göre çok güzel işyerleri verdim.

Şimdi de Bornova da Ankara Asfaltı, İstanbul Otoyolu, Ege Üniversitesi, Işıkkent Otogara yakın bir bölgede yeni bir iş merkezi girişimi yapıyorum.

İlgi duyanların, gecikmeden iletişim içine girmelerini bekliyorum.

Saygılarımla"