GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Mart 2020 Pazar 21:57

İstediği yardım ailesinden gelince: Başkalarının hakkını yemek istemiyorum

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardım desteğinden faydalanmak isteyen bir vatandaş talebini iletti. Talep kendisine iletilene kadar aile büyüklerinden gerekli desteği aldıklarını anlatan vatandaş, “Başka birisinin hakkını yemek istemiyoruz” dedi. Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe yüce gönüllüler diyerek teşekkür etti.

EGEDESONSÖZ-  Koronavirüs salgını nedeniyle İzmir’de başlatılan dayanışma ağı büyürken Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezinden yardım isteyen vatandaş daha sonra vazgeçti.

İhtiyaç sahibi, “Aile büyüklerimizden biraz önce gıda ve nakit yardımı aldık. Herhangi bir yardıma ihtiyacımız kalmadı. İhtiyaç sahibi başka bir ailenin hakkını yememek için talebimizden vazgeçtik. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. Saygılarımla” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe duyarlı ve ihtiyaç sahibi bu vatandaşa teşekkür etti. Gökçe, “Bu zor günlerde dayanışmayı daha da anlamlı kılan yüce gönüllü insanlar, sizler iyi ki varsınız... Ekiplerimizin özveri ve emeği, sizin yüce gönülleriniz önünde saygı ile eğiliyorum” ifadelerini kullandı.