GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Eylül 2022 Çarşamba 12:18

İşte Karaburun'u karıştıran kavganın görüntüleri!

İzmir’in Karaburun ilçesinde MHP İlçe Başkanı Erkan Özen’in tutuklanmasına, savcı ve hakimler Cansu Kurucu Yılmaz ile Muhammet Miraç Yılmaz’ın görevden alınmasına neden olan adliye kavgasının görüntüleri ortaya çıktı.

EGEDESONSÖZ- Karaburun Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen Meryem K. ile Sinan K. arasındaki boşanma davasında çıkan kavga, MHP’li ilçe başkanının tutuklanmasına iki hakim ve savcının da görevden alınmasına yol açmıştı.

- KARABURUN KARIŞTI... MHP’Lİ BAŞKAN TUTUKLANDI... HAKİM VE SAVCI GÖREVDEN ALINDI!

Meryem K’nın, Karaburun Belediyesi Personeli Mehmet Civan’ı tanık göstermesi ve kocasının malları muvazalı bir şekilde başkasının üzerine geçirdiği iddiası adliyeyi karıştırmış, Sinan K.’ya destek için Karaburun Adliyesi’ne gelen MHP İlçe Başkanı Erkan Özen ve beraberindekiler Meryem K. ile çocuklarına saldırmış, tanık olan Mehmet Civan’ı da dövmüştü.

Yaşanan olayla ilgili olarak ise kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda ilk olarak karı kocanın sözlü bir tartışma içerisine girdiği, bu sözlü tartışmaya çocukların da dahil olduğu görüldü. Bu esnada olay yerine gelen MHP İlçe Başkanı Erkan beraberindekilerle geldi. Özen’in ilk olarak çocuklar ile tartıştığı ve bu esnada sözlü tartışmanın kavgaya döndüğü görüntülendi. Görüntülerde çocuklardan birisinin katip odasının içerisine darp edilerek sokulduğu yine bu esnada tanık Mehmet Civan’ın da darp edildiği kamera kayıtlarına yansıdı.

İŞTE O ANLAR: