GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Mart 2024 Cuma 13:24

İstanbul’a Soyer desteği!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'a gitti. Soyer açıklamasında “İstanbul çok önemli ve kazanılması gereken bir yer. Ekrem Bey’e destek vermeye geldim. İzmir ile ilgili herhangi bir konuyu konuşmaya fırsat dahi bulamadım. Kendisi ile seçim çalışması yapıyorum. Ekrem Bey’e destek vermek amacıyla İstanbul’dayım” dedi.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul’a gitti.

Egedesonsöz’e konuyla ilgili açıklama yapan Soyer, “İstanbul çok önemli ve kazanılması gereken bir yer. Ekrem Bey’e destek vermeye geldim. İzmir ile ilgili herhangi bir konuyu konuşmaya fırsat dahi bulamadım. Kendisi ile seçim çalışması yapıyorum. Ekrem Bey’e destek vermek amacıyla İstanbul’dayım” dedi.

BİZİM BİRLİĞİMİZİ, KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ, BOZAMAYACAK
Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa’da Yaşam Merkezi açılışını gerçekleştirdi. İmamoğlu konuşma yaptığı esnada kürsüye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i kürsüye davet etti.

İmamoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tunç Bey, bugün bana sürpriz yaptı. Değerli dostum İzmir’de çok değerli işlere imza atmış olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer de burada. Tunç başkanımız benimle İstanbul’da biraz çalışacak. Tabi İzmir’de de işleri var dönecek, orada da kazanmamız için çalışacak. Hep birlikte bütün büyükşehirler, her yerde iddiamızı ortaya koyacağız. Sonuçta memleketimiz kazanacak.

Biz beş yıl boyunca Tunç Bey gibi 11 büyükşehir belediye başkanı arkadaşımızla kader birliği yaptık, omuz omuza olduk, güzel işler yaptık. Eksiklerimiz olabilir ama yan yana olmaya omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Bizim birliğimizi, bizim dostluğumuzu, bizim kardeşliğimizi kimse bozamaz, bozamayacak. Yolumuz bir bütündür”