GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Nisan 2017 Çarşamba 11:38

İrenbe anneleri Oyuncu Anne Şermin Çarkacı ile buluşturdu

Sosyal medyada Oyuncu Anne olarak tanınan Şermin Çarkacı, İrenbe’nin konuğu olarak İzmir’deydi. Ege Palas Otel’de 500’e yakın anne ve anne adayları, Oyuncu Anne’den çocukları ile nitelikli zaman geçirmenin önemini ve oyunlar oynamanın çocuklar açısından faydalarını dinlediler.

Onu herkes Oyuncu Anne olarak tanıyor. Esas ismi ise Şermin Çarkacı…

Facebook sayfasına baktığınızda ise 630 bini aşkın takipçiye sahip… Yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni alıyor. Ama bu işinin sadece bir boyutu… Diğer boyutunda kitapları var. Bugüne kadar on binlerce anneye rehberlik yaptığı, anneliği oyunla birleştirerek çok keyifli bir hale getirdiği kitapları var. Aslında onu çok da anlatmaya gerek yok, çünkü anne ve anne adaylarının büyük bir çoğunluğu zaten onu tanıyor.

İşte o Oyuncu Anne, İrenbe Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi-Tüp Bebek Merkezi’nin konuğu olarak İzmir’deydi. Alsancak Ege Palas Oteli’ndeki  buluşmaya yüzlerce anne, bebeğiyle birlikte geldi. Bugüne kadar bir çok anne ve babayı bebek mutluluğu ile tanıştıran İrenbe’nin bu etkinliği oldukça anlamlıydı.

Anneler, Oyuncu Anne’den dünyanın en güzel işi olan anneliği daha da keyifli hale getirmenin püf noktalarını öğrendi. Oyuncu Anne Şermin Çarkacı da zaman zaman kendi annelik deneyimini işin içine katarak, çocukların dünyalarına onların gözünden bakmanın, hayal güçlerini ortaya çıkaracak oyunlar oynamanın yöntemini anlattı.