GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Temmuz 2024 Çarşamba 22:36

İntihar etmek isteyen şahsa linç girişimi!

Antalya’da oturduğu apartmanın 5. katındaki dairesini yakarak intihar etmek isteyen şahıs, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. İkna edilen şahsı ambulansa alındığı sırada öfkeli komşuları tarafından linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Aksu ilçesine bağlı Çalkaya Mahallesi 28112 sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın 5'inci katında meydana geldi. Bir kişinin ev sahibine kira vermediği öğrenilen Erkan C., tiner döküp evi yaktı. Apartmandan duman geldiğini gören komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgesinde çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan daireye hızla müdahalede bulunarak, patlamayı kısa sürede kontrol altına aldı. Bu sırada Erkan C., evin balkonuna serbest, eşyalarını söküp, elindeki jiletle ona zarar verdi. Polis ekiplerinin uzun süren çabasının ardından etkisiz hale getirilmesiyle getirilen Erkan C., apartmandan çıkarılırken komşuların tepkisiyle karşılaştı.

Polis ekipleri ve sitede oturanlar arasında kısa süreli arbede yaşanırken, Erkan C., bölgedeki en yakın tedaviye sevk edildi. Apartmanın 5'inci yerinde bulunan daire ise yanmazda değiştirilemez hale geldi. (DHA)