GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Temmuz 2024 Perşembe 08:49

İNGEDER'in sitemi sonuç verdi: Beklenen İnciraltı randevusu geldi!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, uzun süredir bekledikleri randevunun, yarın saat 08.30'da gerçekleşeceğini, toprak sahiplerine müjdeledi.

EGEDESONSÖZ - İnciraltı Gelişim Derneği (İNGEDER) yöneticileri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile nihayet bir araya geliyor. En son "23 gündür randevu bekliyoruz. Ne randevu verildi, ne geri dönüş oldu" şeklindeki sitemin ardından Başkan Tugay, 12 Temmuz Cuma günü saat 08.30'a randevu verdi. İnciraltı ve Bahçelerarası toprak sahiplerini heyecanlandıran bu gelişmeyi Dernek Başkanı Karabulut, sosyal medya hesabı üzerinden üyelere duyurdu.

BU GÖRÜŞMENİN ÖNEMLİ KAZANIMLAR GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ
İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut, üyeleri bilgilendirmek amacıyla yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Değerli İnciraltı ve Bahçelerarası Toprak Sahipleri;

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay'ın bayramdan sonra bizlerle görüşeceğini açıklamasına rağmen, aradan geçen 23 güne rağmen randevu oluşturulmadığını, geri dönüşün de olmadığını bir sitem şeklinde paylaşmıştık. Bu paylaşımımızın ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Özel Kalem'den aranarak; gecikmeden dolayı özür dilenmiş ve 12 Temmuz Cuma günü saat 08.30’a  randevu verilmiştir. Duyarlılık ve hassasiyet gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Özel Kalem yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, Büyükşehir Başkanımızla yapacağımız görüşme, 40 yılı aşkın süredir beklediğimiz İnciraltı planlarının tamamlanmasına katkı koyacaktır. Bu görüşmenin hem biz toprak sahipleri, hem de İzmir olarak önemli kazanımlar getireceğine inancımız tamdır. Bizler samimiyiz. Başkanımızdan da samimiyet göreceğimizden şüphemiz yoktur."