GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Temmuz 2021 Salı 12:07

İncirlikoy Beach Club İzmirliler’i bekliyor

İzmir'in Karaburun ilçesi, plajları ve bakir koyları ile epey tercih edilen bir bölge. Karaburun denizi nispeten soğuk ancak oldukça temiz bir suya sahip. Mavi bayraklı birkaç plaj da mevcut. Bunlardan en ünlüleri ise Karaburun Belediyesi şirketi Mimas Bel A.Ş ye bağlı İncirlikoy Beach ve Ardıç Plajı dır

İzmir’in tatil açısından en çok tercih edilen sessiz ve sakin ilçelerinden biri olan Karaburun çevresinde güneşin ve denizin tadını çıkarılabilecek, yaz sıcaklarında kendinizi soğuk sulara bırakabileceğiniz birçok koy ve plaj bulunmaktadır. 

Mavi bayraklı berrak ve tertemiz plajları ile bilinen Karaburun’da en çok tercih edilen Ayıbalığı Koyu’dur. Fakat henüz keşfedilmemiş olan birçok turizm cenneti de bulunmaktadır. Bunlardan en ünlüleri ise Karaburun Belediyesi şirketi Mimas Bel A.Ş ye bağlı İncirlikoy Beach ve Ardıç Plajı dır

Karaburun’un en güzel plajlarından birine sahip olan İncirlikoy’da yer alan Akvaryum Plajı, mavi bayraklı plajlardan biridir. İsminden de anlaşıldığı gibi akvaryumu andıran plaj, Türkiye’nin en iyi 10 plajlarının arasında yer almaktadır. Masmavi denizi ve tertemiz plajı ile dikkat çeken İncirlikoy, yaz aylarında İzmir ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin hafta sonu duraklarından biridir.

Karaburun Ardıç Halk Plajı ise Karaburun’un en bilindik bölgelerinden biri olan Mordoğan’da yer alıyor. İzmir’in en güzel plajları arasında girmeyi başarmış olan Ardıç Plajı, uzun sahil, ince kum tane plajı ve buz gibi suyu ile yazın tadını çıkarmak isteyenlerin uğrak noktalarından olmaktadır.

Beach club ve halk plajı olarak iki ayrı bölüm şeklinde işletilen Ardıç Plajı’nda tercih sizlere bırakılmış. Plajda tuvalet, duş, şezlong, şemsiye ve yeme içme hizmetleri de verilmektedir. Şemsiye ve şezlong kullanmak istemeyenler ise havlularını serip sıcak kum tanelerinin üstünde güneşin tadını çıkarabilirler.