GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Mayıs 2023 Salı 17:49

İnce’den seçim öncesi son İzmir mesaisi!

Memleket Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim öncesi son İzmir ziyaretini yarın Karşıyaka’da gerçekleştirecek.

EGEDESONSÖZ - Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir'e geliyor.  İnce, yarın saat 17.00'de Karşıyaka Sevgi Yolu İZBAN girişinde gençlerle buluşacak ardından esnaf ziyareti yapacak. İnce daha sonra Manisa’ya hereket edecek akşam saatlerinde gençlik buluşmasına katılacak.

İzmir’in Memleket Partisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Asuman Ali GÜVEN, ‘İzmir’de Türkiye’nin Atatürkçü demokrat çağdaş görüşlü insanlarının sağduyusuna güvendiğimiz bir seçime gidiyoruz. İzmir çağdaşlığın şehri yeniliklerin şehridir. Yeni akımlar yeni fikirler yeni düşüncelerin filizlendiği şehirdir. Memleket Partisi Türk seçmenine 3. Bir seçenek sunuyor, Türk siyasetinin sıkışmış düzenine çözüm üretiyor. İzmirli seçmenimiz bunu görüyor ve gereğini en iyi şekilde yapacaktır’ dedi. Karşıyakalı gençlerimiz ve Atatürkçü memleket sevdalılarımızla birlikte yarın Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’yi İzmir’de ağırlamaktan gurur duyacağız dedi.