GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Gece/Gündüz
21 Şubat 2017 Salı 10:16

İlk kez sevgilisiyle görüntülendi

Leyla Lydia Tuğutlu, önceki gün Zorlu AVM’de sevgilisi Ceyhun Engin’le görüntülendi. El ele yürüyen ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince ayrılmak zorunda kaldı.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinde başrol oynayan Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda final yapan TRT’nin sevilen dizisi ‘Filinta’da rol alan oyuncu Ceyhun Engin’le Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Mağazaları dolaştıktan sonra Jamie’s Oliver’a geçen ikili, baş başa romantik bir akşam yemeği yedi.

Uzun süre mekanda oturan ve sohbet eden çift, AVM içinde el ele yürüdükleri anda fotoğraflarının çekildiğini fark edince, ayrılmak zorunda kaldı. Gazetecilerin aşk sorularına gülümsemekle yetinen sevgililerin iki aydır birlikte olduğu öğrenildi. İkili, daha sonra otomobillerine binerek Zorlu’dan ayrıldı.

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?
29 Ekim 1989 senesinde dünyaya gelen Leyla Lydia Tuğutlu Berlinli, model, oyuncu ve 2008 Türkiye güzelidir. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini oynadı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştı. Daha sonra Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini canlandırdı. Tuğutlu, şu anda Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisinde Derin karakterini canlandırıyor. (NTV)