GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Ağustos 2022 Perşembe 17:43

İl Yönetimi toplantısı sona erdi… Neler konuşuldu?

Haftalık Olağan İl Yönetimi Toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de gündemde saha çalışmaları yer aldı. İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren il yönetiminin yeni durağının Menemen olduğu öğrenildi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de haftalık olağan il yönetimi toplantısı gerçekleştirildi. İzmir İl Binası’nda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Deniz Yücel başkanlık yaparken, toplantının gündeminde ise saha çalışmaları yer adlı.

SIRADAKİ DURAK MENEMEN
Son dönemlerde özellikle ilçe bazındaki saha çalışmalarına hız veren ve ilçe başkanlarının katılımı ile esnaf ve vatandaşı dinleyen CHP İzmir İl Yönetimi Bornova ve Çiğli’nin ardından yeni durağını belirledi. 2018 yerel seçimlerinde CHP adayının kazandığı ancak sonraki süreçte yaşanan olaylar sonrası AK Parti’ye kaptırılan Menemen’de önümüzdeki hafta salı günü saha çalışması yapma kararı alan CHP İzmir İl Yönetimi’nde İl Başkanı Yücel’in buradaki çalışmalara önem verdiği ve iyi bir program hazırlanmasını istediği öğrenildi.

ÇALIŞMALAR GÜZEL AMA…
Düzenlenen İl Yönetimi toplantısında ayrıca Bornova ve Çiğli’deki saha çalışmaları da masaya yatırıldı. İl yöneticilerinin çalışmalara ile ilgili rapor sunduğu öğrenilen toplantıda, Yücel’in çalışmalardan memnun kaldığı ancak ilerleyen süreçte daha fazla çalışma yapılması gerektiği yönünde görüş belirttiği öğrenildi.

EKONOMİ MASASI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Her ay farklı bir ilde toplanan ve bu ay içinde İzmir’de toplanacağı öğrenilen Ekonomi Masası için de İl Yönetiminin çalışmalara başladığı öğrenildi. CHP Parti Sözcüsü ve Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında düzenlenecek toplantıda Ekonomi Masası heyeti ve milletvekilleri yer alacak. Toplantının tarihi henüz netlik kazanmazken Ağustos ortasında yapılmasının planlandığı öğrenildi.

YENİ İSİM ATANDI
Toplantıda ayrıca Bornova İlçe Yöneticisi Ezgi Solan’ın yönetim kurulu üyeliğinin düşürülmesi kararı onaylandı. İl yönetimi ayrıca Solan’ın yerine gelecek yeni ismi de kararlaştırdı.