GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Aralık 2020 Çarşamba 12:35

İl başkanı anlattı... Silahlı saldırı düzenleyenler kim?

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, Onur Mahallesi'nde yaptıkları esnaf ziyaretinin ardından yaşadığı silahlı saldırıyı, "Bu saldırı münferit bir saldırı olabilir. Siyasi olacağını düşünmüyorum. Çünkü benim hiç düşmanım yok ki" sözleriyle yorumladı.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ -  Salı akşamı saat 22.30 sıralarında Bayraklı Onur Mahallesi'nde yaptığı esnaf ziyaretleri sonrası, Çiğli Otobanı'na girişte aracı kurşunlanan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, Egedesonsöz'e konuştu. Başkan İşçilik, saldırının siyasi olduğunu düşünmediğini belirterek, "Düşmanım yok ki, bana ateş etsin. Bu olay, bence münferit bir olay… Emniyetimiz araştırıyor" dedi.

EMNİYET MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı anını anlatan Başkan İşçiler, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımla Onur Mahallesi'nden çıktık, Çiğli'ye doğru hareket ettik. Otobana girdiğimiz sırada arabama ateş edildiğini fark ettim. Dört el silah sesi duydum ama üçü arabaya isabet etmiş. Şükürler olsun ki canıma bir şey olmadı. O anda titriyordum. Çok korktum. Bizim silahla işimiz olmaz. Düşmanım da yok. Bana kim, neden ateş etsin ki... O bölgede arada sırada da olsa bu tür silahlı saldırılar oluyormuş, bilmiyordum. Emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum, çok ilgilendiler. Allah hepsinden razı olsun. Biz hukuk yok diyorduk ama emniyette hala varmış meğer. İktidar partisi dışından bir partinin il başkanı olduğum halde benimle, bana yapılan saldırıyla yakından ilgilendiler"