GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Haziran 2020 Cumartesi 15:17

İki isim karşı karşıya: Twitter'da 'twitter' atışması!

Twitter'ın Türkiye'deki 7 bin hesabı kapatması üzerine yapılan tartışmalar sürüyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ arasında twitter üzerinden 'trol' polemiği yaşandı.

EGEDESONSÖZ- Popüler sosyal medya adreslerinden Twitter'ın Türkiye'den 7 bin hesabı kapatması gündemden düşmüyor. AK Parti cephesinden Twitter'a eleştiri gelirken muhalefetten "trol hesap" iddiaları üzerinden AK Parti'ye eleştiriler vardı.

Son olarak Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ arasında twitter üzerinden 'trol' polemiği yaşandı.

ÖZKAN: ELE BAŞLARININ AÇIĞA ÇIKMAMIŞ HALİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Hakikat kampanyası düzenleyenlerin maskesi düştü! AKP, sosyal medyayı sabote etmek için 6 bin tetikçi trol işe alıp 37 milyon tweet attırmış. Troller gündemi manipüle edip muhalifleri susturmak için kullanılmış. Bu ise buzdağının görünen yüzü! Ele başlarının açığa çıkmamış hali." açıklamasında bulundu.

DAĞ: KOMİK OLMUYOR MU?
AK Partili Dağ ise yine sosyal medayadan CHP'li Özkan'a yanıt verdi: Dağ, "bir taraftan Anka Haber Ajansı ve Güneşim TV gibi yapılanmalarla belediyeleri rant kapısı haline getiren, diğer taraftan “CHPnet” adı altında gizli bir troll organizasyonu ile itibar suikasti yapan Tuncay Özkan, hala başkalarını hedef almak komik olmuyor mu?" dedi.