GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Ocak 2020 Salı 23:20

İki başkandan Lider’e ziyaret: 'Birlikte güçlüyüz' mesajı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

EGEDESONSÖZ- İzmirli başkanların Ankara trafiği sürüyor. Bugün gün içinde Çiğli Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyarette bulunmuştu. Ziyarette belediye tarafından yapılan çalışmaların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’e yapılan silahlı saldırı da ele alınmıştı.

Gün içinde yine İzmir’den bir heyet Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer’in rehberliğinde çağdaş bir Bayraklı, İzmir; aydınlık bir Türkiye için var gücümüzle çalışmalarımıza birlik-beraberlik içinde devam ediyoruz. Birlikte güçlüyüz” dedi.