GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
29 Ağustos 2024 Perşembe 10:25

İESOB Başkanı Ata'dan 30 Ağustos mesajı

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Yayımlanan mesaj şu şekilde:

İstiklal mücadelemizi zaferle taçlandıran ve şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer'inin 102. Yıldönümü’nde,  başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna kanlarını döken, hayatlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla aşan Türk milletinin  inancının ve kararlılığının da bir simgesi olmaktadır. 

Bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımızı, esnaf sanatkarların tarih boyunca toplumsal yaşamda üstlendiği önemli işlevlerin getirdiği sorumlulukları da en iyi şekilde yerine getirmeyi sürdüreceğimizi ifade etmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk ulusunun şanlı bayramını ilk günkü heyecanla kutlar,  bağımsızlık ve özgürlük sevdasıyla dolu nice yıllar dilerim...