GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Ağustos 2024 Cumartesi 13:20

İEF'te ikinci kurdele!

Dün ilk açılışı gerçekleştirilen 93'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nda bugün ikinci kez kurdele kesilecek. Fuarın resepsiyon programına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmacı olarak katılacak. 

EGEDESONSÖZ- Dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirilen 93'üncü İEF'in açılışının ardından bugün ise resepsiyon programı düzenlenecek. 

Kültürpark'taki Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda 19.00'da başlayacak olan resepsiyon programında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, İzmir Valisi Süleyman Elban, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci konuşmacı olarak yer alacak. 

Öte yandan İmamoğlu İzmir programına İzmir Ticaret Odası'nı da dahil etti. Açılış öncesi İmamoğlu'nun İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geleceği öğrenildi.