GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
27 Mart 2017 Pazartesi 10:48

İçe dönük nisan bebekleri

Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl değil içe dönük, uzun uzun düşünmeyi, geç karar almayı ya da kararsızlığı öne çıkaracak. Neden mi? Nisan başında Venüs ve Jüpiter gerilerken, 6 Nisan da Satürn, 9 Nisan da Merkür, 20 Nisan da Plüton gerileyecek.

Retrolar yani gerilemeler hayatı, düşünceyi, eyleme geçmeyi yavaşlattığı kadar içe dönük bir enerji ve deri, gözden geçiren bir yapı sunarlar. Onlar görünmez hırslılar olacaklar. Özeleştiri yapan, kendini sürekli sorgulayan, günden güne iyiye gitmek için çabalayanlar bu ay doğacak olanlar.
1-16 Nisan arasında doğan bebekler, finansal konularda her zaman dikkatli olmalı ve aileleri tarafından çekicilikleri hakkında desteklenmeli. Venüs ayın başından 15 Nisana dek geri gidecek. 16 Nisandan itibaren ilerlemeye başlayacak.
11 Nisan da Terazi burcunun 21 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. 11 Nisan da doğan bebekler sonuç odaklı ancak her sonuca ulaşmak istediğinde bir sorun yaşayarak, mücadele yeteneklerini geliştirmek zorunda kalabilirler. Çünkü dolunay- Uranüs karşıtlığı tetiklenecek. Ne yazık ki genellikle sevildiklerinden emin olamayacaklar. ( Venüs-Satürn karesi). Veya şefkat eksikliği hissedecekler. Özenle büyütülmesi gereken çocuklar özetle. Onları değişime hazırlamak, şansa güvenmemeyi öğretmek ebeveynin öncelikli hedefi olmalı.
20 Nisandan 00:28 den itibaren doğan bebekler, Boğa burcu, öncesinde doğanlar Koç burcu.
21 Nisandan itibaren doğan bebekler, bilgiyi aramayı, bulmayı önemseyecek, belki de kötü amaçlar için kullanmaya özenecekler. Enerjilerini olumlu amaçlar için kullanmaları gerektiğini öğretmek yine ebeveynin sorumluluğu.
26 Nisan’da doğan bebekler yeniay çocuğu. Yeniayın ay düğümleriyle olumlu açısı her neye yatırım yapıyorlarsa gelecekleri için yardımcı olacak. Geçmiş deneyimleriyle geleceği özenle inşa edebilecekler. Ertelenen işleri bile bir biçimde sonuca ulaşacak.
28 Nisan da Venüs Koç burcuna geçerek, bu dönemde doğan bebeklerin anne karnında yaşadıkları sorunlarla yüzleşmelerini ve çözüme ulaşarak rahatlamalarını sağlayacak. Mali konularda avantajlı ve çözümü arayan, bulan bireyler olarak yaşamlarını sürdürebilecekler.
Mutlu bir ömürleri olmasını dilerim.(Su KARAKUŞ / Uzman Astrolog)