GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Haziran 2023 Cumartesi 21:51

Icardi'ye Suudi Arabistan'dan teklif!

Suudi Arabistan Kulübü Al Taawon, Mauro Icardi için teklif hazırlığında! Arjantinli yıldızın Galatasaray'da mutlu olduğu ancak henüz bir karar vermediği belirtildi.

Galatasaray'a Youri Tielemans'ın Aston Villa'ya transfer olmasından sonra bir kötü haber daha geldi. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan temsilcisi Al Taawon'un teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

Habere göre Al Taawon, Arjantinli yıldız için teklif hazırlığında ve tekliflerini sözlü olarak kısa sürede iletecek. Yine habere göre Icardi, Galatasaray'da mutlu ancak henüz bir karar vermiş değil. Sarı-kırmızılılar ve PSG arasında da henüz bir anlaşma yok.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur geçen günlerde Icardi'yle ilgili çeşitli açıklamalar yapmış, kadroda tutmak için mesai harcadıklarını dile getirmişlerdi. Erden Timur, Arjantinli yıldıza Suudi Arabistan'dan da ilgi olduğunun altını çizmiş ve şunları söylemişti:

"Hepimiz Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Çok kolay olmayacağını bilmek gerekiyor, gerçekçi olmak lazım. Bu sezon kendisine başka şeyler de ekledi ve daha önce görmediğimiz bir Icardi izletti bize. Birinci santrforu olmayan önemli takımlar var ve bir de Suudi Arabistan gerçeği var. Bunlar realite, taraftarımız yanlış anlamasın. Elimizden gelen her şeyi yapacağız Icardi için. Ekonomik kısmını kendimizi ultra zorlayarak halledebiliriz. Tabii Suudi Arabistan'dan uçuk bir teklif gelmezse. Önemli olanı ikna kısmı. Mauro burayı çok seviyor."