GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Nisan 2021 Cuma 16:43

İBB Spor Kulübü’nden Basmane’yle dayanışma buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, Basmane semti muhtarları ile Celal Atik Spor Salonu’nda bir araya geldi. Basmane Spor Koordinatörü Milli Judo Antrenörü Münir Tunç’un da katıldığı buluşmaya spor kulübü adına her muhtara yardıma muhtaç ailelere teslim edilmek üzere yardım kolileri teslim edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu,  özellikle judo branşında kulübün en önemli spor kaynaklarından biri olan Basmane’deki 8 mahalle muhtarı ve dört okul aile birliği yönetimi ile semtteki spor faaliyetlerinin daha da ileriye götürülmesi için spor adamı Münir Tunç ve muhtarlardan bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, Kulüp Başkanı Ersan Odaman, yönetim kurulu üyeleri Şamil Sinan An ve Uğur Yelekli, Kulüp Genel Sekreteri Barış Şeref ve Bireysel Sporlar Direktörü Kemal Özdönmez’in de katıldığı toplantıda muhtarlar, Basmane’de özellikle gençler ve çocukları daha fazla spora çekebilmek için öneriler iletti.

Basmane’deki spor alanı sayısının artırılması için destek isteyen muhtarlara, Orhun Bilge, “Bizler, size destek olmak için gerekli planlamaları yapmak için buradayız. Tesisleri de inceleyip yenileme için çalışma yapılacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman da, sporun her dalı için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Basmane’de bölgesinde elde edilen başarılara yenilerinin eklenmesi için tüm desteğimizi vereceğiz” ifadesini kullandı.

İBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yelekli, Milli Judo Antrenörü Münir Tunç’un Basmane Semti ve çevresindeki mahallelerde verdiği çabanın önemine değinerek, “Münir Hocamız bu bölgenin adeta lideri olarak bize yol gösteriyor. Daha önce uluslararası alanda gösterdiği başarılar zaten ortada. Semti iyi tanıyan bir mahalleli ve spor adamı olarak kendisinin desteklerini önemsiyoruz. Bundan sonra da dayanışma spor adına birlikte çalışacağız” sözlerine yer verdi.

Bireysel Sporlar Direktörü Kemal Özdönmez de, pandemi döneminde toplumsal dayanışma adına üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını kaydederek, “Muhtarlar, aile birliklerimiz ve Basmane Semti’ni adım adım bilen Münir Tunç Hocamız bu konuda bizim yanımızda. Pandemi günlerinde yaşadığımız sıkıntıları da bu dayanışmayla atlatacağız” diye konuştu.

Milli Judo Antrenörü Münir Tunç da, İBB Spor Külübü’ne Basmane’de sportif faaliyetleri ileri taşıma konusunda görev almasını önemsediğini ifade ederek, “Bu bölge ile ilgili bize büyük destek olan ve süreci başlatan geçmiş dönem CHP Konak İlçe Başkanı, Büyükşehir Meclis Üyesi ve şu an İBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yelekli’ye ve tüm İBB Spor Kulübü Yönetimine  teşekkür ederim. Çocuklarımız, gençlerimiz için daha iyi bir gelecek hazırlama konusunda el ele vereceğiz. Semtimizde yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız

Görüşmenin sonunda  muhtarlara ve okul aile birliği başkanlarına, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 30’ar adet ramazan gıda paketi de verildi.