GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ocak 2017 Salı 17:50

‘Hayır’ eylemi tam gaz: CHP İzmir yine ayakta!

Ülke genelinde, ‘Ayağa kalkıyoruz’ sloganıyla örgütlenen CHP, İzmir’de ikinci günde de eylemine devam etti. İl Örgütüne destek veren Kadın Kolları bina önünde yağmur altında ayakta bekledi.

EGEDESONSÖZ - Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 1.tur görüşmelerinde 18 maddesi onaylanan ve 2.tur görüşmelerine başlanacak anayasa teklifine karşı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından ülke genelinde başlatılan eylem İzmir’de ikinci gününde devam etti.

‘Ayağa kalkıyoruz’ sloganıyla Saat 17:00’de İl Başkanı Asuman Ali Güven, il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve İl Kadın Kolları üyeleri parti binasında bir araya geldi.


Ellerinde ‘Hayır’ yazılı dövizlerle anayasa değişikliği teklifine tepki göstersen partililer daha sonra bina önünde yağmur altında şemsiyeleriyle ayakta bekledi. 

EN GENİŞ KATILIMLI EYLEM KONAK MEYDANI'NDA 
CHP İzmir Örgütü yarın bu kez saat 18.00'de Konak Meydanı'nda bir araya gelecek. En geniş katılımlı "Ayağa Kalkıyoruz" eylemi Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleşecek. Eyleme İl Örgütü'nün tam kadro katılması bekleniyor. CHP İl Başkanı Güven İzmirlileri de eyleme katılmaya davet etti.