GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
11 Ağustos 2017 Cuma 11:48

Hastane bahçesinde Kızılay'a bağış

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, Menemen Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Kızılay'a kan bağışında bulunuldu, kıyafet yardımı yapıldı.

Menemen Yeni Nesil Gençlik Çağdaş Toplum Derneği ile Kızılay'ın ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, kan bağışının yanı sıra kıyafet yardımı da yapıldı. Kızılay mobil hizmet aracının hastane bahçesinde konuşlandırılmasıyla başlayan etkinliğe vatandaşlar ve hastane çalışanları ilgi gösterdi. Gün boyu bahçede gönüllü kişilerden kan bağışı sağlanırken, gönüllü hastane personelleri tarafından toplanan kıyafetler de Kızılay personeline teslim edildi.

Menemen Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yalçın Yıldırım "Yardımlaşmanın öneminin her gün daha çok arttığı günümüz şartlarında özellikle gıda, sağlık ve barınma ihtiyacı için yapılan çalışmaların her biri toplumumuzun bir yarasına merhem olmaktadır. Bu bağlamda kan bağışı ve kıyafet yardımı etkinliğinin hastanemiz bahçesinde gerçekleştirilmesi anlamlı ve memnuniyet vericidir. Ev sahipliğini yaptığımız bu organizasyonda emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Her fırsatta elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. (DHA)