GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
25 Nisan 2016 Pazartesi 16:20

Hanif Pehlivanoğlu'ndan iki mağaza birden

Hanif Pehlivanoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına iki mağaza birden açtı. Açılış coşkusuna, çocuklar da ortak olurken tören renkli görüntülere sahne oldu.

EGEDESONSÖZ - Marketçilik sektörünün duayen isimlerinden Hanif Pehlivanoğlu 56 ve 57.mağazasını açtı. Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi ile Menderes İlçesi Özdere Mahallesi’nde iki işletmeyi faaliyete geçiren Pehlivanoğlu açılış törenini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anısına çocuklarla gerçekleştirdi. Öğretmen ve velilerle birlikte açılışa katılan çocuklar coşkuya ortak olurken, açılış renkli görüntülere sahne oldu. Eşi Dilek Pehlivanoğlu ve kızı Eylem Pehlivanoğlu Özbek ile açılış kurdelesini birlikte kesen Hanif Pehlivanoğlu, çocuklara hediyeler dağıtırken katılanlara teşekkür etti.

Seferihisar’ın turizm markası Sıgacık’taki açılışa Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Gıda ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Selami Turan, Seferihisar Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Özdemir, Seferihisar Emniyet Müdürü Mesut Gürken katılırken Menderes Özdere’deki açılışa ise Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve çok sayıda kişi katıldı. Her iki açılışta da Pehlivanoğlu ailesini diğer mağaza ve tedarik firmaların çalışanları da yalnız bırakmadı.

Açılış töreninde konuşan Hanif Pehlivanoğlu, “Çıtamızı daha da  yükselterek, yurttaşlarımıza en kaliteli ve en yenilikçi ürünleri sunmak için yeni mağaza açılışlarına devam edeceğiz. Bu yıl,  75 mağazaya çıkmayı hedefliyoruz. Kardeşler arasındaki paylaşımda Pehlivanoğlu Entegre Et A.Ş. ve çiftlik bende kaldı. Şimdilik diğer  kardeşlerime et ürünlerini ben vermekteyim. Kısa süre sonrada diğer kardeşlerim başka firmalardan  et ürünlerini temin edecekler. Biz ise kendimize ait Tire’deki çiftliğimizden kendi besimiz olan ürünlerimizi halka sunacağız" dedi. Pehlivanoğlu,  ay sonuna kadar Kuşadası'nda iki adet, Burhaniye, Çeşme Alaçatı, Çeşme Reisdere,  Urla İçmeler Megapol City içinde süpermarket zinciri açacaklarını söyledi.

Pehlivanoğlu şunları söyledi:

“Temkinli bir büyümeyi hedefliyoruz. Et üretimi noktasında çok iddialıyız. Yüzde 100 dana eti olan et ürünlerimizi makul fiyatlarla halka ulaştırmaya devam edeceğiz. Ayrıca Aydın Dalama’da kendimize ait zeytin tesislerimizde üretim ve dolumunu yaptığımız doğal Zeytinyağı ürünlerimizi de, makul fiyatlarla tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz.